طرز تهیه فسنجان با مرغ
طرز تهیه فسنجان با مرغ
بخش کدبانو نیکی دیلی : طرز تهیه خورشت فسنجان به دو روش خانگی و مجلسی با طعمی بی نظیر به همراه مواد لازم بیان میشود..
طرز تهیه فسنجان مجلسی و جا افتاده با مرغ
خورشت فسنجان :
خورشت فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورشت های ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و روش های طبخ بسیار متنوعی دارد و یکی از گران قیمت ترین خورشت های ایرانی محسوب میشود.خورشت فسنجان را میتوان با گوشت قلقلی، اردک، بوقلمون و مرغ طبخ کرد.این خورشت هرچه بیشتر روی اجاق بماند جا افتاده تر و خوشمزه تر میشود.
مواد لازم جهت تهیه خورشت فسنجان به اندازه ۴ نفر :
• سینه یا ران مرغ ۴ تکه
•پیاز بزرگ ۱ عدد
• مغز گردو ۳۰۰ گرم
• رب انار ۴ قاشق غذاخوری
• شکر دو قاشق غذاخوری
• روغن مایع به اندازه کافی
• زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
• نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه :
۱-مرغ ها را به خوبی بشویید و بعد از اینکه خشک شد به مرغ ها نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و در تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد مرغ ها را قشنگ سرخ کنید.
۲-اجازه دهید تا دو طرف مرغ ها کامل سرخ شوند.بعد مرغ ها را کنار بگذارید تا روغنشان گرفته شود.
۳-در مرحله بعد پیاز را قشنگ نگینی خرد کنید و در قابلمه کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید و وقتی پیاز کمی نرم شد به آن زردچوبه اضافه کنید و بگذارید تا پیاز و زردچوبه خوب با هم تفت بخورند.
۴-گردو ها را خوب آسیاب کنید تا دانه درشت یا به اصلاح دون دون نداشته باشد و قشنگ نرم شده باش.
۵-گردوها را به پیاز اضافه کنید و با شعله کم اجازه دهید تا قشنگ گردو تفت بخورد و بوی خامی آن گرفته شود.
۶-بعد از تفت رب انار را اضافه کنید و باز هم به اندازه ۵ دقیقه به خوبی تفت بدهید.
۷-بعد مرغ ها را اضافه کنید و به دو لیوان آب به آن اضافه کنید و با شعله کم اجازه دهید تا قشنگ خورشت جا بیفتد.
۸-نیم ساعت آخر پخت زعفران دم کرده و شکر و نمک را اضافه کنید و بعد از نیم ساعت خورشت را خاموش کنید و با برنج آن را سرو کنید.
نکته: فسنجان را به صورت های مختلفی طبخ میکنند به صورت ترش یا شیرین یا ملس ، اگر دوست دارید مانند مازندرانی ها و گیلانی ها این خورشت را ترش میل کنید شکر را از آن حذف کنید.