من فیلم میخوام

من فیلم میخوام | دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم

من فیلم میخوام

من فیلم میخوام | دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم

دانلود فیلم ، دانلود سریال ایرانی ، دانلود فیلم جدید ، دانلود رایگان فیلم فیلم کیفیت عالی HD فیلم ایرانی و خارجی سریال رایگان فیلم کمدی فیلم سینمایی من فیلم میخوام.

۱۲ارديبهشت

طرز تهیه فسنجان با مرغ

پنجشنبه, ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۳:۰۷ ق.ظ

طرز تهیه فسنجان با مرغ

بخش کدبانو نیکی دیلی : طرز تهیه خورشت فسنجان به دو روش خانگی و مجلسی با طعمی بی نظیر به همراه مواد لازم بیان میشود..

طرز تهیه فسنجان مجلسی و جا افتاده با مرغ

طرز تهیه فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان :

خورشت فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورشت های ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و روش های طبخ بسیار متنوعی دارد و یکی از گران قیمت ترین خورشت های ایرانی محسوب میشود.خورشت فسنجان را میتوان با گوشت قلقلی، اردک، بوقلمون و مرغ طبخ کرد.این خورشت هرچه بیشتر روی اجاق بماند جا افتاده تر و خوشمزه تر میشود.

مواد لازم جهت تهیه خورشت فسنجان به اندازه ۴ نفر :

• سینه یا ران مرغ ۴ تکه

•پیاز بزرگ ۱ عدد

• مغز گردو ۳۰۰ گرم

• رب انار ۴ قاشق غذاخوری

• شکر دو قاشق غذاخوری

• روغن مایع به اندازه کافی

• زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

• نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه :

۱-مرغ ها را به خوبی بشویید و بعد از اینکه خشک شد به مرغ ها نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و در تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد مرغ ها را قشنگ سرخ کنید.

۲-اجازه دهید تا دو طرف مرغ ها کامل سرخ شوند.بعد مرغ ها را کنار بگذارید تا روغنشان گرفته شود.

۳-در مرحله بعد پیاز را قشنگ نگینی خرد کنید و در قابلمه کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید و وقتی پیاز کمی نرم شد به آن زردچوبه اضافه کنید و بگذارید تا پیاز و زردچوبه خوب با هم تفت بخورند.

۴-گردو ها را خوب آسیاب کنید تا دانه درشت یا به اصلاح دون دون نداشته باشد و قشنگ نرم شده باش.

۵-گردوها را به پیاز اضافه کنید و با شعله کم اجازه دهید تا قشنگ گردو تفت بخورد و بوی خامی آن گرفته شود.

۶-بعد از تفت رب انار را اضافه کنید و باز هم به اندازه ۵ دقیقه به خوبی تفت بدهید.

۷-بعد مرغ ها را اضافه کنید و به دو لیوان آب به آن اضافه کنید و با شعله کم اجازه دهید تا قشنگ خورشت جا بیفتد.

۸-نیم ساعت آخر پخت زعفران دم کرده و شکر و نمک را اضافه کنید و بعد از نیم ساعت خورشت را خاموش کنید و با برنج آن را سرو کنید.

نکته: فسنجان را به صورت های مختلفی طبخ میکنند به صورت ترش یا شیرین یا ملس ، اگر دوست دارید مانند مازندرانی ها و گیلانی ها این خورشت را ترش میل کنید شکر را از آن حذف کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۲/۱۲
عسل تکاور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی