طرز تهیه زولبیا و بامیه
طرز تهیه زولبیا و بامیه
بخش کدبانو نیکی دیلی : زولبیا و بامیه که مخصوص ماه مبارک رمضان است و بسیار هم طرفدار دارد میتوان آن را به روش بسیار راحت درست کرد.
زولبیا و بامیه :
زولبیا و بامیه هیجانانگیزترین قسمت سفره افطار در ماه رمضان است. قنادیهای تولید کننده زولبیا بامیه در همه ی شهرها بسیار است. اما اگر میخواهید در منزل این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید با “آموزش طرز تهیه زولبیا بامیه مخصوص” همراه باشید
مواد لازم بامیه :
آب ۲ لیوان
روغن ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ لیوان
وانیل کمی
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
طرز تهیه بامیه :
برای تهیه بامیه ابتدا آب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه.
بعد از روی حرارت برداشته کمی میمالیم و میزاریم تا خنک بشه.
تخم مرغ و وانیل رو با هم زن میزنیم و به خمیر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم.
در تابه روغن ریخته و خمیرها رو داخل قیف میریزیم و ماسوره میزنیم و داخل روغن میاندازیم.
لازم نیست حرارت خیلی زیاد باشه. بامیه ها کمی افزایش حجم پیدا میکنن و وقتی سرخ شد داخل شربت میاندازیم .
مواد لازم زولبیا:
نشاسته ۲۰۰ گرم
ماست ۲۰۰ گرمی
آرد ۵۰ گرم
روغن جامد ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه زولبیا :
نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد آرد رو اضافه میکنیم.
با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه. روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.
در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید .
بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیک رو سوراخ کنید .
ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بییارید!
مواد لازم برای شربت زولبیا و بامیه :
شکر ۳ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
زعفران حل شده ۱ قاشق مربا خوری
آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری
نکات مهم درباره شربت زولبیا و بامیه
تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و شربت ما غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه. اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور. اگر هم ابلیمو نریزید شربتتون شکرک میزنه.